Herkomst

Neuro-acoustic Healing is in Amerika op de markt gebracht onder de naam Bio-Tuning® door gerenommeerd arts en wetenschapper dr. Jeffrey Thompson. Hij is oprichter/directeur van het Center for Neuroacoustic Research in Carlsbad, Californië. Dit is een onderzoekscentrum waar zijn visie op genezing van het lichaam, hart en geest door de wetenschappelijke toepassing van geluid wordt geactualiseerd. Thompson is van huis uit musicus en componist en inmiddels ook nog uitvinder, leraar en auteur.

Dr. Jeffrey Thompson experimenteert al sinds 1980 met wetenschappelijk geluid. Toen begon hij een holistisch centrum in Virginia, waar hij exacte geluidsfrequenties gebruikte om de craniale aanpassingen van de chiropractie uit te voeren op de wervelkolom, de orgaanfuncties te stimuleren en te normaliseren en de acupunctuur meridianen in evenwicht te brengen. Door de jaren heen ontwikkelde hij het gepatenteerde en gewaardeerde Bio-Tuning®-programma. Daarin gebruikt hij de unieke toon van een persoon en diens eigen stem om zelfgenezing te stimuleren en te faciliteren. In de documentaire Heal die steeds meer belangstelling krijgt, komt dr. Jeffrey Thompson ook aan het woord.

In zijn eigen specialisme is hij muzikant en componist. Zijn muziek, oftewel gemoduleerde geluidspulsen, wordt wereldwijd gebruikt voor het veranderen van bewustzijnstoestanden voor optimale Mind-Body -genezing en persoonlijke, vaak transformatieve groei.

Voor meer informatie: https://scientificsounds.com of kijk op Youtube voor interviews en geluidsfragmenten.