Voor wie?

Doelgroep

Neuroacoustic Healing oftewel Bio-Tuning® is geschikt voor iedere volwassene die oxidatieve stress in het lichaam heeft. En aangezien oxidatieve stress ten grondslag aan elke ziekte ligt, is Neuroacoustic Healing geschikt voor iedereen met gezondheidsproblemen. Denk aan mensen met slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, burn-out, posttraumatisch stress syndroom, angststoornissen of chronische pijn. Maar ook als je last hebt van ziektes als diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, zou Neuroacoustic Healing verlichting kunnen bieden, aangezien het de stress in het lichaam vermindert en daarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam ruimte geeft.

Ook kinderen komen in aanmerking voor Neuroacoustic Healing. Vanaf het moment dat ze in staat zijn om rustig een halfuur op een behandeltafel te liggen en met een koptelefoon op het bestand kunnen beluisteren, zijn ze welkom voor een sessie.

Behandeling

Neuroacoustic Healing omvat negen verschillende sessies, maar ook met minder sessies kunt u resultaat behalen. Elke sessie is helend op zichzelf en doordat u de geluidsopname toegestuurd krijgt en u deze zo vaak kunt luisteren als u wilt, kan een sessie lang doorwerken. Er is geen verplichting om meer dan een sessie af te nemen of om binnen een bepaalde tijd een vervolgsessie te plannen. Het is aan u hoe diepgaand u uw fysieke, mentale en energetische systeem terug in balans wilt brengen. Lees hier meer over de werking van Neuroacoustic Healing.

Resultaat

Het resultaat van Neuroacoustic Healing verschilt per individu. Iedereen heeft een ander startpunt en staat voor andere uitdagingen. Het is in die zin onvoorspelbaar wat wordt aangetrild en losgetrild gedurende het luisteren naar en voelen van de unieke toon. Er kunnen bijvoorbeeld emotionele trauma’s uit de vroege jeugd vrijkomen, het lichaam kan stress in de organen of spieren loslaten, energieblokkades kunnen opnieuw gaan doorstromen. De behandelaar houdt u echter nauwgezet in de gaten tijdens de sessie en zal u adequaat begeleiden als u door een moeilijke fase gaat. Het is ten alle tijde mogelijk de sessie te pauzeren of stoppen. Over het algemeen echter zal het vrijkomen van een trauma kortdurend zijn en zult u al snel een diepere staat van ontspanning ervaren tijdens de sessie, omdat het trauma is opgelost.

De meeste mensen ervaren meer ontspanning in hun leven door de Neuroacoustic Healing sessies. Fysieke klachten verminderen of lossen geheel op. Mensen voelen zich lichter en energieker en kunnen meer plezier toelaten in hun leven.

Voor meer resultaten, lees vooral de ervaringen van anderen met Neuroacoustic Healing.