Over Sylvia

Sylvia van Ginkel werkt sinds 2011 als natuurgeneeskundig therapeut met Biophotonen Healing. In haar praktijk in Eck en Wiel en in Utrecht behandelt ze dagelijks veel mensen met een biofeedbackysteem, waarbij het lichaamseigen licht ervoor zorgt dat het lichaam weer in evenwicht komt en dat het immuunsysteem goed gaat functioneren, doordat gemeten storingen worden opgeheven middels het toedienen van tegengestelde trillingsfrequenties.

In 2018 zag ze de documentaire Heal over intentiegeneeskunde. Ze was geraakt door de rol van dr. Jeffrey Thompson in deze documentaire. Ze ging op onderzoek uit: luisterde zijn interviews op Youtube, las zijn website en besloot hem aan te schrijven. In de zomer 2018 reisde ze af naar Amerika voor 4,5 dagen privé les in Bio-Tuning® van dr. Thompson zelf. Inmiddels is ze geaccrediteerd Bio-Tuning® therapeut en sinds de behandelapparatuur uit Amerika is gearriveerd, praktiseert ze deze vernieuwend therapie als enige in Nederland, onder de naam Neuroaccoustic Healing.

‘Het is een prachtige aanvulling op de Biophotonen therapie, met diepgaande resultaten,’ aldus Sylvia. ‘Voor die mensen die net een stapje verder willen in het helen van hun systeem. En voor mensen die door een contra-indicatie hebben voor behandeling met Biophotonen. Neuroacoustic Healing kent geen contra-indicaties en werkt op zoveel lagen door. In eerste instantie werkt het vooral ontspannend en verlichtend op fysieke en emotionele klachten. Mensen die het hele traject willen doen, kunnen een verandering tegemoet zien, niet alleen op fysiek en emotioneel niveau, maar ook op energie- en bewustzijnsniveau. Neuracoustic Healing brengt je terug bij je essentie.’